Sokker? Tænker du nok. Kan man virkelig skrive et indlæg om så almindelig og kedelig en ting? Og ja det kan man, og det vil dette indlæg også handle om. Selvfølgelig er det ikke bare almindelige sokker, men sokker, der skiller sig en “smule” ud af mængden.

1. Sneaker socks

Sneaker socks

Sko og sokker er lidt ligesom skole og bøger. De hører ligesom sammen, og ville aldrig fungere uden hinanden, eller ville de? Sokker plejer at være noget, man gemmer væk i skoen, men med sneaker socks behøver man slet ikke at have skoen på. Sokken er designet som de klassiske Converse, og findes i 8 farver.

Pris: 69 Kr.

Sneaker socks kan købes her

2. ChattyFeet Don Cottone

ChattyFeet Don Cottone sokker / strømper

Kender du den lettende følelse af at tage dine sko af efter en hel dag med dem på. Med disse humoristiske sokker chattyfeet bliver den følelse endnu bedre. Lige så snart du får skoen af, vil du møde møde den kulørte mafiaboss Don Cottone, som vil sætte et smil på de flestes læber. Jeg garanterer, at du bliver glad, hver gang du møder Don Cottone, om du så er barn elller voksen.

Pris: 89 Kr.

Don Cottone strømperne kan købes her

3. Chattyfeet La Diva

Chattyfeet La Diva sokker

Kender du en musikelsker? Så er dette den perfekte gave til den person. La Diva er sokken, som taler helt for sig selv, når du træder ind i et nyt rum. Er du til dukketeater, kan du jo lave et hjemmelavet et fyldt med alle Chattyfeets sokker, ellers kan du jo også bare bruge dem som et par rare og kulørte sokker.

Pris: 89 Kr.

La Diva strømperne kan købes her

4. Sushistrømper

Sushistrømper

Sushi er en skøn ting og det er strømper også, så hvorfor ikke kombinerer de to ting sammen? Sådan har en sokkedesigner sikkert tænkt, da han fik ideen til sushistrømperne. Basalt er det bare et par strømper designet som sushiretter som Red Caviar, Tuna, shrimp eller octopus.

Pris: 69 Kr.

Sushistrømperne kan købes her

5. Chattyfeet Kate Middle Toe

Chattyfeet Kate Middle Toe strømper

Har du altid drømt om at gå en tur med en person fra det engelske kongehus? Nu får du chancen med Kate middle toe fra Chattyfeets. Sokkerne er perfekte til den lille prinsesse i familien, som gerne vil pimpe sine sokker en anelse op. Så er det bare med at stille testellet frem, og holde en perfekt lille fest med prinsesse kate.

Pris: 89 Kr.

Kate Middle Toe strømperne kan købes her

6. Whiskystrømper

Whiskysokker/strømper

For at være en ægte Lord er der en speciel opskrift, man skal følge til punkt og prikke. Man skal først og fremmest eje et stykke land i Skotland men, endnu vigtigere skal man drikke whisky, og have et par lækre sokker. Jeg kan desværre ikke hjælpe med land eller whiskyen, men jeg har fundet et par sokker, som vil passe perfekt sammen med whiskyen.Desuden findes sokkerne i fem forskellige sokker, og er pakket ind i en plastik whisky.

Pris: 99 Kr.

Whiskystrømperne kan købes her