Her kan du finde 5 gode powerbanks til dit behov.

  • 1: Test vinderen Grey Lime PowerStone med 10,000 mAh

Designet er både minimalistisk og lækkert, og elektronikken er af højeste kvalitet, med høj konverteringseffekt, og 2 outputs til opladning af både telefon og kamera, tablet, MP3-afspiller og lignende. Det højtydende batteri præsterer en imponerende 10.400 mAh, som er nok til at lade en smartphone* op 4 gange, og den luksuriøse udformning og ru overflade, i kombination med vægten, giver følelsen af at holde en sten i hånden. Farveudvalget i mørkeblå, sandfarvet og grå, er også stilmæssigt uforligneligt

Pris 349 Kr. – 10% med koden PA10

Køb GreyLime Power Stone her

 

  • 2: Anker soundcore sport Powerbank og højtaler

Fantastisk outdoor højttaler fra populære Anker. Når strandturen, festivalen eller haven mangler musik, er Ankers SoundCore Sport XL det suverænt bedste bud på en redningsmand. En ekstremt modstandsdygtig, kraftig og praktisk bluetooth speaker i et råt, minimalistisk design, lavet i high-end materialer som bliver ved med at spille længe efter alle andre har givet op. Og så har den endda indbygget power bank med et 4400 mAh batteri!

Pris 999 Kr. – 10% med koden PA10

 Køb Anker Soundcore sport her

 

  • 3: GreyLime Power Sqaure – Lille powerbank godt med strøm

En lille, praktisk og pålidelig backup. GreyLime har med deres Power Square 2.600 mAh leveret et godt eksempel på en lille, men effektiv, hverdags-power bank. GreyLime Power Square 2.6000 mAh sørger for at holde telefonen kørende efter en lang dag, så hvis man har glemt at sætte telefonen i opladeren om natten, er denne lille fyr dagens redningsmand. Med en begrænsning på en enkelt, hel opladning af en smartphone*, holder den ikke telefonen kørende i en uge i ødemarken, men redder til gengæld situationen når telefonen går ud i løbet af dagen. Den sikrer at du altid kan finde din mobilbillet, og at der er strøm hele vejen hjem – også til at høre musik på den lange bustur.

Pris 99 Kr. – 10% Rabat med koden PA10

Køb Power Sqaure her