Tiden er endelig kommet til at det syvdende kapitel af star wars filmene bliver udgivet, hvilket de fleste fans med garanti har glædet sig til. Dog kan det være en smule kedeligt bare at gå i biografen normalt, og derfor har jeg fundet 5 gadgets, der kan spice oplevelsen en smule op. De 5 gadgets fungerer også perfekt som julegaver for star wars-nørder.

1. BB-8 By Sphero

BB-8 by sphero robot gadget

Mangler du en lille ven der kan udvikle sin egen personlighed, tage ud på små missioner og vise holografiske videoer? Så er jeg glad for at kunne præsentere dig for droiden BB-8. Via en tablet eller en mobil kan du styre BB-8 rundt, eller du kan lade ham køre rundt og udforske stuen helt selv.  Denne gadget er en perfekt julegave for legesyge drenge og mænd. Hvis du har planer om at se den nye star wars film, vil du også kunne opleve denne lille fætter der.

Pris: 1.349 Kr.

BB-8 By Sphero kan købes her

2. Dew back kostume til hunde

Star wars kostume

I de fleste biografer er det forbudt at tage hunde med, men hvis du også synes at din hund skal tage del i din glæde for star wars, er der blevet lavet dette perfekte kostume. Lad din hund forvandle sig til en sød lille dewback, og se den vandre rundt med sin herskende stormtrooper på ryggen.

Pris: 239 Kr.

Dew back Kostume til hunde kan købes her

3.  Star wars badekåbe og hjemmesko

Star wars badekåbe og hjemmesko

Bring kraften med hjem til hverdagen med en star wars badekåbe, om det så er med et lyssvær eller en badeand i hånden. Som en ekstra lille detalje kan du fuldføre dit outfit med hjemmesko fra den samme serie. Badekåben er lavet i bomuldsvelour, og den er derfor ekstra blød.

Pris: 399 Kr. for badekåben og 159 Kr. for hjemmeskoen

Star wars jedi badekåbe og hjemmesko delux kan købes her

4. Darth Vader kostume

Darth Vader kostume

Hvis du har lyst til at spice din biografoplevelse en anelse op, så passer dette kostume perfekt til dig. Kostumet er perfekt til at fejre den syvende film i, og så passer den desuden perfekt til halloween og fastelavn. Er du lidt sky og genert kan du jo også bare vandre rundt i kostumet derhjemme.

Pris: 569 Kr.

Darth Vader kostumet kan købes her

5. Stormtrooper kagedåse

Stormtrooper kagedåse

Vis din kærlighed til star wars med denne fantastisk detaljerede kagedåse, der er udformet som en stormtrooper. Masken har mange små fine detaljer, og den vil med garanti vogte over dine elskede småkager. Kagedåsen er perfekt som både merchandise, og julegave til den star wars-elskende person.

Pris: 329 Kr.

Stormtrooper kagedåsen kan købes her

Har du svært ved at finde julegaver? Så kan du finde den perfekte gave her!