En dag om året er det  de altid så hårdtarbejdende mødres tur til at blive forkælet, og det ville være en skam at stå uden gave den 8 maj. Leder du efter den perfekte gave til din elskede mor, så kig med her, hvor jeg har fundet 5 gadgets, der med stor garanti vil glæde din mor.

1. Chokoladefontæne

Af dette kan man udlede, at chokolade er godt for dig. Chokolade er din ven. I modsætning til, hvad du tidligere har troet, spiser du for LIDT chokolade. Hvad mener du f.eks. om følgende idé: Du kan smelte chokolade og overtrække forskellige ting, du godt kan lide! Frugt og bær smager rigtig godt med chokoladeovertræk. Forskellige former for bagværk kan blive endnu mere lækkert med en chokoladeoverflade. Vi har også hørt rygter om, at forskellige kropsdele fungerer rigtig godt med chokoladepaint, der kan slikkes af, men vi ved ikke, om det er sandt. Men vi ved, at gode sager er gode, men at de næsten altid bliver bedre, når de er overtrukket med chokolade.

Pris 199 Kr.

Chokoladefontæne- perket til at forkæle din mor og dig med

2. Fodmassage

Nu er svaret på dine fødders bønner her endelig! Shiatsu fodmassage-apparatet kan få selv den mindst troende person til at stønne “GUUD, hvor er det skønt!”. Når du stikker fødderne ned i dette apparat, føles det som at blive omsvøbt af et blødt og varmt himmerige, som masserer og tager sig af dine stakkels fødder. For fødderne er jo ikke kun til at træde på. De har også nøglen til vores velbefindende og har masser af nerver, som bliver æltet og masseret. Så hvis du belønner dine fødder, får du det tifold tilbage! Fordi du bliver kvikkere, gladere og sover bedre efter en fodmassage

Pris 1199 Kr.

Shiatsu-fodmassage til moren med de ømme føder

3. Vaffeljern

Vafler smager jo helt fantastisk, så forestil dig en vaffelskål fyldt med is, frugt eller andet godt. Mums! Nu slipper du oven i købet for at stå og rode med den rigtige luftfugtighed og en dej, hvor der forsigtigt skal iblandes sprødhed og bøjelighed, når du laver vaffelskåle. Vores vaffelskål-jern laver perfekte skåle på nul komma fem!

Pris 349 Kr.

Vaffelskal-jern er en gave der giver mulighed for mere mad til dig

4. Snugrug

Selvfølgelig er det sejt at bygge et rumskib eller opfinde Internettet, men er det mest imponerende, der findes, egentlig ikke at tage den mest simple, smarte ting, der eksisterer, og gøre den endnu mere simpel og smart? Som f.eks.: Tæppet. Et stykke stof, du lægger hen over dig for at holde dig varm og hygge. Et tæppe har man brug for. Det er ganske enkelt en god ting at have.

Pris 259 Kr.

Snugrug er den perfekte gave til mors dag

5. Gigantisk Vinglas

Et glas vin om dagen holder doktoren borte, siges det. Det skal åbenbart have en positiv indvirkning på hjertet, men det er nok ikke det her vinglas, de mener. For det er stort. Enormt stort. Du får plads til ikke mindre end tre flasker eller næsten en hel kasse vin i glasset!

Pris 239 Kr.

Gigantisk vinglas til moren med de mange børn børn eller det stressende job

6. Andre Sjove Ting til din Mor

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Så kan du gå på udkig her efter flere gaver til mors dag