Julen nærmer sig med hastige skridt, hvilket du sikkert har bemærket omkring dig. Når man siger julen kan man ikke komme udenom juleaften og julegaver, men det kan ofte være svært at vælge den rigtige julegave, så derfor har jeg skrevet denne artikel med 10 gadgets, som er sikre vindere hver gang.

1. Beanboozled

Lad mig præsentere dig for Beanboozled. Et spil der sætter dine smagsløg på prøve igennem små jellybeans, der har smag af alt fra sure sokker til tutti-frutti. Selve spillet er ret enkelt. Du drejer pilen på den lille boks, hvorefter den peger på den slags farve jellybean du skal smage, men tag dig i agt, for i hver farve er der både en god og en dårlig smag fx Stinkende sokker og tutti-frutti. Tør du?

Pris: 109 Kr.

Beanboozled kan købes her

2. Popcornmaskine Cinema Style

popcornmaskine julegave

Blandt disse 10 gadgets må jeg ærligt indrømme at denne popcornmaskine er min absolute favorit. Og det er jo egentlig ikke så mærkeligt, for hvem ville ikke have sådan en skønhed stående derhjemme? Selve popcornmaskinen er i ægte biografstil, hvilket vil sætte et flot præg på alt fra køkkenet til teenageværelset. Så hvad venter du på? Hvis du mangler den perfekte julegave, så har du fundet den.

Pris: 499 Kr.

Popcorn Cinema Style kan købes her

3. Den orginale Snug Rug

Snug rug gadgets

År på år ligger snug rug på top 10 over de mest købte gadgets, hvilket vist er helt forståeligt. Dette er tæppets opgraderet version, der har ærmer, så du ikke skal bekymre dig om at tæppet hele tiden falder ned. Så kender du en rigtig hyggetype, der trænger til et perfekt tæppe til kulden, så har du fundet den rigtige gave.

Pris: 259,- Kr.

Snug rug kan købes her

4. Kitchpro Candyfloss-maskine

Candyfloss maskine

De fleste elsker candyfloss, men den normale opfatelse er at det kun er noget man får i tivoli eller til karneval, men sådan forholder det sig slet ikke. For med denne candyfloss-maskine kan du lave 20 cm højt candyfloss, der smager ligesom i tivoli. Det eneste du har brug for er den candyfloss-maskine og sukker, og så er du kørende.

Pris: 219 Kr.

Kitchpro Candyfloss-maskine kan købes her

5. BB-8 by Sphero

BB-8 by sphero robot gadget

Mangler du en lille ven der kan udvikle sin egen personlighed, tage ud på små missioner og vise holografiske videoer. Så er jeg glad for at kunne præsentere dig for droiden BB-8. Via en tablet eller en mobil kan du styre BB-8 rundt eller du kan lade ham køre rundt og udforske stuen helt selv.  Denne gadget er en perfekt julegave for legesyge drenge og mænd.

Pris: 1.349 kr.

BB-8 by Sphero kan købes her

6. Scratch Map

Scratch map julegave

Mangler du en julegave til parret, familien, broeren eller vennen, der elsker at rejse, så tag et kig på dette kort. På ydersiden ligner det bare et normalt kort, men hiver man en mønt op af lommen, vil man opdage at kortet kan skrabes. Ideen bag kortet er at man skraber de byer eller lande man har besøgt, så man kan holde styr på det, og desuden ser det jo også ret blæret ud. Så udfordre dig selv eller eller gavens modtager i at skrabe flest lande, som muligt.

Pris: 139 Kr.

Scratch Map kan købes her

7. Candy Grabber Tivoli

Candy grabber tivoli

Slik er dejeligt, men det er ikke altid at det varer længe før at det alt sammen er spist, men det kan candy grabber heldigvis hjælpe med. Du hælder helt enkelt slikket ind i et lille hul, hvorefter at du sætter børnene til at fange slikket, hvilket garenteret vil få slikket til at holde en del lænegere. Gadgeten er en perfekt julegave til alt fra børnefamilien til teenageren som mangler lidt til værelset.

Pris: 179 Kr.

Candy Grabber Tivoli kan købes her

8. 3Doodler 2.0

3Doodler gadgets og julegaver

3d-printere er seje, men forfærdelig dyre og upraktiske, men så er det godt at 3doodle er opfundet. Med denne “blyant” kan du kreere fantastiske ting, hvor kun fantasien sætter grænser. Designet af 3doodler minder mest af alt om en limpistol, mens du kan lave flotte figurer som med en 3d-printer. De fleste drenge og piger i alderen 7-15 ville elske at få sådan en i julegave, men egentligpasser den til de fleste aldersgrupper, da de er ret så sjov.

Pris: 899 Kr.

3doodler kan købes her

9. Jelly Belly gaveæske

Jelly beans gaveæske

Mangler du en gave til ham eller hende der har alt? Så er den jelly belly gaveæske helt perfekt. Lad din modtager smage sig igennem mellem 10-50 smagsvarianter, hvilket afhænger af hvor stor gaveæsken skal være. I æsken findes der smagsvarianter i alt fra pære og æble til popcorn og tuttifrutti.

Pris: Fra 59-199 Kr.

Jelly Belly gaveæsken kan købes her

10. Nine Eagles Galaxy Visitor 6 Pro

Nine Eagles Galaxy Visitor 6 Pro

Vi runder af med et brag, og derfor er Nine Eagles Galaxy Visitor 6 Pro den 10. julegave. Med denne drone kan du samtidig med at du flyver, filme i fuld hd og få det vist på din smartphone i samme øjeblik. Både nybegyndere og profesionelle kan få mange timers sjov ud af denne gadget.

Pris: 1.849 Kr.

Nine Eagles Galaxy Visitor 6 Pro kan købes her

Hvis ingen af de overstående gadgets passede til dine modtagers behov kan du Finde julegaver her!