Sommeren er ved at ramme Danmark, hvilket betyder at dine børn snart har seks ugers fri fra skole. De fleste børn er blevet mere optaget af hvad, der sker på deres ipads, men med disse 10 sommergadgets er der stor garanti for at dine børn snart vil tilbringe tid udendørs igen.

1. Water balloon launcher

Balloon Launcher

Samtidig med at temperaturene stiger bliver leg med vand mere attraktiv. Vandballoner har altid været en sand kliche, når der er vand, men problemet er dog at de ikke kan kastes særlig langt eller hårdt. Med Balloon launcher kan du skyde den op til enten 36 eller 9o meter, hvilket afhænger af hvilken model du vælger.

Pris: 159-199 Kr.

Balloon Launcher kan købes her 

 

2. Aerobie Pro Flying Ring

Aerobie Pro Flying Ring

Lad mig præsentere dig for frisbees overmand. Aerobie flying ring blev opfundet i staten Californien, og er nu endelig kommet til Danmark. Ringen er et naturtalent til at flyve, og rekorden lyder da også på hele 406 meter.

Pris: 79-105 kr.

Aerobie pro flying ring kan købes her

 

3. Giant bouncer

Gigantisk hoppebold til udeleg

Hoppebolde har altid været en sand vinder, når børnene smutter ud og trænger til at lege. Men samtidig med at børnene bliver større virker det som om, at hoppeboldene bliver mindre, men sådan behøver det ikke at være. Giant bouncer er en kæmpe hoppebold med en diameter på 55 cm og en maks vægt på hele 200 kg.

Pris: 199 kr

Giant bouncer kan købes her

 

4. Kæmpe yatzy

Kæmpe yatzy

Yatzy har altid været et fantastisk familiespil, men måske synes dine børn ikke at det er så overfedt som du gør. De fleste børn elsker dog store oppustelige ting, så hvorfor ikke blande de to ting sammen. Med det kæmpe yatzy spil kan du nyde essensen af det gamle spil i både haven, på strande eller i poolen.

Pris: 129 Kr.

Kæmpe yatzy sættet kan købes her

 

5. The big bubble thing

Kæmpe sæbebobler

Du kender det sikkert selv. Du har taget dine børn med på en tur hyggelig tur til strøget. Meningen var egentlig at I skulle tusse rund, men kort efter I er ankommet falder de smås blik over en pragtfuld gadekunstner. Han blæser kæmpe bobler med snore, og dine børn bliver straks fascineret af de store bobler. Med the big bubble thing kan du tage kunsten med hjem i baghaven og lade dine børn opleve en ny måde at blæse bobler på.

Pris: 129 kr.

The big bubble thing kan købes her

 

6. Vandkanon

Vandkanon

Vandkamp er altid sjovt, hvis altså vejret er godt, men nogen gange kan de sædvanelige vandpistoler virke lidt tamme. Med vandkanonen fra Gadgets.dk tilkobler du bare din haveslange, og vupti så har du en vandkanon, der kan skyde uanede mængder vand mod din modstander.

Pris: 299 Kr.

Vandkanonen kan købes her

 

7. Parrot Ar.Drone 2.0

Parrot drone

Hvis sommerlegen lige skal være lidt sejere (og dyrere) er denne gadget hvis lige noget for dig. Parret Ar.Drone er den nyeste højteknologiske drone i parrots produktion. Dronen er et vilddyr, som kan styres med iphones/ipads og samtidig kan den filme i Hd fra luften. Rækkevidden er 50 meter, og hvis det går galt, mens du flyver har den et nødlandningsprogram installeret.

Pris: 2499 kr.

Parrot AR.Drone 2.0 kan købes her

 

8. Hubsan X4 Mini quadcopter

Hubsan X4 Mini Quadcopter

Hvis den anden drone var en lidt for stor mundfuld, har jeg også fundet en, der er lidt nemmere at sluge. Hubsan mini er en super stabil, som både kan stå helt stille i luften, og samtidig har den en rækkevidde på hele 100 meter. Dronen har indbygget Hd kamera, så du kan filme fra luften.

Pris: 579 Kr.

Hubsan X4 Mini quadcopter kan købes her

 

9. Kæmpe balloner

Kæmpe balloner

Balloner er sjove det ved alle, men ikke alle balloner er lige så store som disse. De gigantiske balloner bliver leveret i 5 stk pakker og i forskellige farver. Ballonerne er perfekte til de varme sommerdage, og så kan de selvfølgelig også brugestil fest.

Pris: 59 Kr.

De gigantiske balloner kan købes her

 

10. Airwheel S3

Airwheel S3

Vi slutter af med manér! Airwheel s3 er en prisrimelig segway fyldt med luksus. Airwheel S3 indeholder b.la et display i håndtaget, for- og baglygter, strøm nok til 60 km og så er den desuden vandtæt. Tophastigheden på dette bæst er 18 km, og når du så alligevel cruiser derudad kan du sætte din mobil til de indbyggede højtalere.

Pris: 8.999 Kr.

Airwheel S3 kan købes her