Om knap en uge begynder skoledagen igen for de mange danske skoleelever. De lange sommeraftner, isene, vandkampene og de sene sengetider bliver pludselig byttet ud med kedelige madpakker, nye skolebøger og massere af lektier. For at gøre de mange skoledage en smule bedre har jeg fundet 3 gadgets, som jeg håber, at du vil tage et kig på.

1. Det flyvende vækkeur

flyvende vækkeur gadgets

Du kender det sikker alt for godt. Klokken slår 6:30 og dit vækkeur bipper som en gal, og udsigten til en lang dig gør dig bare trættere. Inden du kan tage af sted, skal du nå et væld af ting, men alligevel fristes du hurtigt til at trykke på den tilfredstillende snooze-knap. Heldigvis har en klog opfinder kreeret et vækkeur, der kan få enhver op om morgen. Når alarmen ringer flyver en propel  op, og indtil den bliver indfanget, stopper alarmen ikke.

Pris: 239 Kr.

Det flyvende vækkeur kan købes her

2. Lace anchors

Lace anchors gadgets

Har lille Lukas på fem stadig ikke lært at snøre sine egne snørebånd? Du kender det sikkert selv. Klokken er tæt på otte, og I er nød til at haste mod skole, men den yngste skal lige have sko på først. Du skynder lidt på ham, men efter fem mislykkede forsøg, må du opgive og gøre det for ham. Heldigvis for dig findes Lace anchors. En fantastisk lille dims fremstillet af superholdbart plastfiber, som ikke kun afskaffer stress om morgen, men også får skoen til at se super fed ud.

Pris: 79 Kr.

Lace Anchors kan købes her

3. Lille læselampe-Tim

Lille læselampe gadget

Når skolen starter, venter der hurtigt en omgang lektier til eleverne, og ofte forbindes lektier også med en stor bunke af bøger. De fleste børn bliver dog desværre hurtigt opslugt af alt andet end bøger, og vupti så er det aften, dagen er gået, men bøgerne er stadig ikke blevet læst. Og hvad gør man så? Man kan jo ikke læse i mørke, eller kan man? Svaret er nej, men hvis du køber lille læselampe-Tim, har du både en sød lille lampe og lys nok til at læse. Vupti så er det problem løst.

Pris: 89 Kr.

Lille læselampe-Tim kan købes her