Det er endnu engang blevet januar, og skisæsonen er lige om hjørnet. Tusindevis af danskere er snart på vej til de hvide pister, men små udfordringer kan hurtigt dukke op på turen. Gadgets kan hurtigt gøre skituren meget sjovere, og derfor har jeg fundet 5 gadgets, som der lige vil pifte din oplevelse op.

1. Beardski

Skibeard

De nu verdenskendte skæg fra beardski bliver flittigt brugt på pisterne, og det er der en grund til. Du kender sikkert godt følelsen af at ligne de andre på pisterne lidt for meget, for skitøj skiller sig jo ikke så meget ud i mængden. Heldigvis findes beardski, som er en slags hue med indbygget skæg, som både holder dig varm, og sørger for, at du ser unik og sej ud på samme tid.

Normalpris: 299 Kr.

Beardski kan købes her

2. Bluetooth-vanter

Bluetooth-vanter

Store pister, snestorm og en hel familie er en farlig blandning, og det kan nemt forsage et kaos. At have en telefon med, når man står på ski kan hurtigt være en nødvendighed, når man lige pludselig er væk, men det kan være svært at tage telefonen med alt skitøjet på. Derfor har en genial opfinder opfundet bluetooth-vanten, der gør at du kan bruge vanterne som en telefon.

Pris: 239 Kr.

Bluetooth-vanter kan købes her

3. Cookout Friluftskøkken

Cookout friluftskøkken

Med cookout friluftskøkken kan varme med helt uden strøm eller ild- Ja det lyder lidt mærkeligt, men den findes faktisk, og den er genial. Det eneste du behøver er at tilsætte vand, hvorefter det reagere med varmepakken, og wupti så mangler du bare, at varme den mad du har med.

Pris: 399 Kr.

Cookout friluftskøkken kan købes her