Det er endnu engang blevet januar, og skisæsonen er lige om hjørnet. Tusindevis af danskere er snart på vej til de hvide pister, men små udfordringer kan hurtigt dukke op på turen. Gadgets kan hurtigt gøre skituren meget sjovere, og derfor har jeg fundet 5 gadgets, som der lige vil pifte din oplevelse op.

1. Beardski

Skibeard

De nu verdenskendte skæg fra beardski bliver flittigt brugt på pisterne, og det er der en grund til. Du kender sikkert godt følelsen af at ligne de andre på pisterne lidt for meget, for skitøj skiller sig jo ikke så meget ud i mængden. Heldigvis findes beardski, som er en slags hue med indbygget skæg, som både holder dig varm, og sørger for, at du ser unik og sej ud på samme tid.

Normalpris: 299 Kr. men coolstuff har rabat, så derfor er prisen: 179,4 Kr.

Beardski kan købes her

2. Biolite Campstove Stormkøkken

Biolite campstove

Hvis du er på udkig efter en smart måde at lave mad på, og en let måde at oplade din mobil, så er Biolite perfekt for dine behov. Det kan være super hyggeligt at lave mad ude i naturen, men tanken om at skulle slæbe tungt udstyr med sig er næsten ulidelig. Med biolite behøver du kun naturlige ting for at lave mad, og gas er en helt en unødvendighed. En lille ekstra feature er at elektronik, som fx smartphones kan oplades, mens du tilbereder din mad.

Pris: 1.295 Kr.

Biolite Campstove kan købes her

3. Airhole ansigtsmaske

Airhole anigtsmaske

Ski er ofte sjovt, men sneen, der pisker mod huden er altid en ubehagelig oplevelse. Et andet problem er at diverse skioutfits ofte er helt identiske, men med airhole ansigtsmasken, er du sikker på, at få massere af opmærksomhed på pisterne. Ansigtsmaskerne kan fås med flere forskellige symboler iblandt dem findes alene hjemme, tiger og moustache.

Airhole ansigtsmaskerne kan købes her

4. Bluetooth-vanter

Bluetooth-vanter

Store pister, snestorm og en hel familie er en farlig blandning, og det kan nemt forsage et kaos. At have en telefon med, når man står på ski kan hurtigt være en nødvendighed, når man lige pludselig er væk, men det kan være svært at tage telefonen med alt skitøjet på. Derfor har en genial opfinder opfundet bluetooth-vanten, der gør at du kan bruge vanterne som en telefon.

Pris: 239 Kr.

Bluetooth-vanter kan købes her

5. Cookout Friluftskøkken

Cookout friluftskøkken

Med cookout friluftskøkken kan varme med helt uden strøm eller ild- Ja det lyder lidt mærkeligt, men den findes faktisk, og den er genial. Det eneste du behøver er at tilsætte vand, hvorefter det reagere med varmepakken, og wupti så mangler du bare, at varme den mad du har med.

Pris: 399 Kr.

Cookout friluftskøkken kan købes her