Der findes et hav af gadgets shops ude i verden, men skal du undgå at komme i problemer med told og andre regler, er det bedst at købe fra en dansk webshop. I dette indlæg vil jeg kort gennemgå nogle af de danske gadgets webshops, og give dig nogle små facts og nøgletal omkring dem.

1. Coolstuff

Coolstuff.dk

Vi starter med min personlige favorit- Coolstuff.dk, der både findes i Danmark, Sverige, Norge Findland og Tyskland, hvilket gør dem til en af Europas største gadget webshops. De har et kæmpe udvalg af gadgets, som jævnligt bliver opdateret med friske pust i form af nye gadgets. Deres hjemmeside er super lækker, og virkelig nem at finde rundt i.

Prisleje: Fra 6,5 kr. til 14.979 Kr.

Link: Coolstuff.dk

2. Giggles

Giggles.dk

Humor og sjov er i højsædet hos den danske webshop giggles.dk, og kigger man på kundernes anmeldelser, findes næsten kun postive tilbagemeldninger. På siden finder du kategorier som sjove dimser og fest og farver.

Prisleje: Ikke oplyst

Link: Giggles.dk

 

3. Gadgethungry

Humor og sjov er i højsædet hos den danske webshop gadgethungry.dk, og kigger man på kundernes anmeldelser, findes næsten kun postive tilbagemeldninger. På siden finder du kategorier som sjove dimser og fest og farver.

Prisleje:  40-500 Kr.

Link: Gadgethungry.dk