Der findes et hav af gadgets shops ude i verden, men skal du undgå at komme i problemer med told og andre regler, er det bedst at købe fra en dansk webshop. I dette indlæg vil jeg kort gennemgå nogle af de danske gadgets webshops, og give dig nogle små facts og nøgletal omkring dem.

1. Coolstuff

Coolstuff.dk

Vi starter med min personlige favorit- Coolstuff.dk, der både findes i Danmark, Sverige, Norge Findland og Tyskland, hvilket gør dem til en af Europas største gadget webshops. De har et kæmpe udvalg af gadgets, som jævnligt bliver opdateret med friske pust i form af nye gadgets. Deres hjemmeside er super lækker, og virkelig nem at finde rundt i.

Prisleje: Fra 6,5 kr. til 14.979 Kr.

Link: Coolstuff.dk

2. GoGadgets

Gogadgets.dk

Den danske webshop GoGadgets.dk blev startet i 2011, og de er i dag en af danmarks førende webshops inden for gadgets og livsstilsprodukter.  Hos Gogadgets har de både hurtig og billig fragt, hvilket i sig selv er et kæmpe plus. Udvalget af gadgets er virkeligt bredt, og de er inddelt i kategorier som fest eller teknik.

Prisleje: Fra 39 Kr. til 13.999 Kr.

Link: GoGadgets.dk

3. Gadgets.dk

Gadgets.dk

Vores næste bud på en fantastisk gadget shop, er gadgets,dk, som er intet mindre end nordens ældste gadget “pusher”.  Siden 2002 er der på gadgets.dk blevet solgt alverdens finurlige gadgets, der kan imponere og fascinere de fleste. Sidste år fik siden en make over, og den er i dag virkelig pæn og overskuelig.

Prisleje: Fra 19 Kr. til 2.995 Kr.

Link: Gadgets.dk

4. Giggles

Giggles.dk

Humor og sjov er i højsædet hos den danske webshop giggles.dk, og kigger man på kundernes anmeldelser, findes næsten kun postive tilbagemeldninger. På siden finder du kategorier som sjove dimser og fest og farver.

Prisleje: Ikke oplyst

Link:Giggles.dk

5. Randomshop.dk

Skærmbillede 2016-03-05 kl. 22.18.27

I 2011 startede tre drenge det, som i dag er kendt som Randomshop.dk. Den utrættelige passion for gadgets, kan tydligt ses i de velvalgte og interessante gadgets siden indeholder. Webshoppen er super flot, og den bliver desuden ofte opdateret med nye vare.

Prisleje: Fra 25 Kr. til 3.495 Kr.

Link: Randomshop.dk

6. Skoop.dk

Skoop.dk

Med 678 forskellige produkter er skoop.dk en af de helt store spillere inden for gadgets. De mangeprodukter varierer i alt fra elektronik til fest og bar gadgets, og så er altid på udkig efter nye gadgets. Skoop.dk har hurtig, billig og sikker levering, og så er den desuden jysk.

Prisleje: Fra 25 Kr. til 9.699 Kr.

Link: Skoop.dk