Konfirmationerne nærmer sig med hastige skridt, hvilket du sikkert har bemærket omkring dig. Det kan være svært at vælge den rigtige gave til en konfirmand, så derfor har jeg fundet 10 gadgets, som egner virkeligtgodt til både piger og drenge.

1. Beanboozled

Lad mig præsentere dig for Beanboozled. Et spil der sætter dine smagsløg på prøve igennem små jellybeans, der har smag af alt fra sure sokker til tutti-frutti. Selve spillet er ret enkelt. Du drejer pilen på den lille boks, hvorefter den peger på den slags farve jellybean du skal smage, men tag dig i agt, for i hver farve er der både en god og en dårlig smag fx Stinkende sokker og tutti-frutti. Tør du?

Pris: 119 Kr.

Beanboozled kan købes her

 

2. Popcornmaskine Cinema Style

popcornmaskine julegave

Blandt disse 10 gadgets må jeg ærligt indrømme at denne popcornmaskine er min absolute favorit. Og det er jo egentlig ikke så mærkeligt, for hvem ville ikke have sådan en skønhed stående derhjemme? Selve popcornmaskinen er i ægte biografstil, hvilket vil sætte et flot præg på alt fra køkkenet til teenageværelset. Så hvad venter du på? Hvis du mangler den perfekte julegave, så har du fundet den.

Pris: 499 Kr.

Popcorn Cinema Style kan købes her

3. Den orginale Snug Rug

Snug rug gadgets

År på år ligger snug rug på top 10 over de mest købte gadgets, hvilket vist er helt forståeligt. Dette er tæppets opgraderet version, der har ærmer, så du ikke skal bekymre dig om at tæppet hele tiden falder ned. Så kender du en rigtig hyggetype, der trænger til et perfekt tæppe til kulden, så har du fundet den rigtige gave.

Pris: 259 Kr.

Snug rug kan købes her

4. Kitchpro Candyfloss-maskine

Candyfloss maskine

De fleste elsker candyfloss, men den normale opfatelse er at det kun er noget man får i tivoli eller til karneval, men sådan forholder det sig slet ikke. For med denne candyfloss-maskine kan du lave 20 cm højt candyfloss, der smager ligesom i tivoli. Det eneste du har brug for er den candyfloss-maskine og sukker, og så er du kørende.

Pris: 249 Kr.

Kitchpro Candyfloss-maskine kan købes her

5. Scratch Map

Scratch map julegave

Mangler du en julegave til parret, familien, broeren eller vennen, der elsker at rejse, så tag et kig på dette kort. På ydersiden ligner det bare et normalt kort, men hiver man en mønt op af lommen, vil man opdage at kortet kan skrabes. Ideen bag kortet er at man skraber de byer eller lande man har besøgt, så man kan holde styr på det, og desuden ser det jo også ret blæret ud. Så udfordre dig selv eller eller gavens modtager i at skrabe flest lande, som muligt.

Pris: 139 Kr.

Scratch Map kan købes her

6. Candy Grabber Tivoli

Candy grabber tivoli

Slik er dejeligt, men det er ikke altid at det varer længe før at det alt sammen er spist, men det kan candy grabber heldigvis hjælpe med. Du hælder helt enkelt slikket ind i et lille hul, hvorefter at du sætter børnene til at fange slikket, hvilket garenteret vil få slikket til at holde en del lænegere. Gadgeten er en perfekt julegave til alt fra børnefamilien til teenageren som mangler lidt til værelset.

Pris: 219 Kr.

Candy Grabber Tivoli kan købes her

7. 3Doodler 2.0

3Doodler gadgets og julegaver

3d-printere er seje, men forfærdelig dyre og upraktiske, men så er det godt at 3doodle er opfundet. Med denne “blyant” kan du kreere fantastiske ting, hvor kun fantasien sætter grænser. Designet af 3doodler minder mest af alt om en limpistol, mens du kan lave flotte figurer som med en 3d-printer. De fleste drenge og piger i alderen 7-15 ville elske at få sådan en i julegave, men egentligpasser den til de fleste aldersgrupper, da de er ret så sjov.

Pris: 899 Kr.

3doodler kan købes her

8. Jelly Belly gaveæske

Jelly beans gaveæske

Mangler du en gave til ham eller hende der har alt? Så er den jelly belly gaveæske helt perfekt. Lad din modtager smage sig igennem mellem 10-50 smagsvarianter, hvilket afhænger af hvor stor gaveæsken skal være. I æsken findes der smagsvarianter i alt fra pære og æble til popcorn og tuttifrutti.

Pris: Fra 69-259 Kr.

Jelly Belly gaveæsken kan købes her

Hvis ingen af de overstående gadgets passede til dine modtagers behov kan du Finde julegaver her!