December måned er endelig kommet, og juleaften nærmer sig med hastige skridt. Juelkalendere kører over skærmen, julesalget er startet, julepynten er sat op og måske skal du til at tænke på gaver til dine ansatte eller til kontoret. Det kan ofte være svært at finde julegaver, der hitter hos alle, men så er det heldigt at jeg har fundet 5 gadgets der er perfekte til dine ansatte eller til kontoret.

1. Marshall Fridge

Marshall køleskab

Sidder du også i et kontor, hvor alt er gråt og kedeligt? Så mangle i helt sikkert et Marshall køleskab. Det vil med garanti sætte et ungt og festeligt præg på kontoret, hvilket forhåbentligt vil lette stemningen end smule fra den ellers stressende hverdag. Køleskabet har massere af detaljer, og det vil passe perfekt til alt fra fyrfatensbajere til fin vin.

Pris: 3.499 Kr.

Marshall Fridge kan købes her

2. Vinturi Vinilter

Vinturi vinilter

Der findes utallige vingadgets på market, og de fleste af dem er noget værre skidt, men hvis du læser anmeldelserne af denne vinilter igennem vil du vide, at det er den perfekte gave. Selve gadgeten i sig selv er ret enkel. Du hælder vinen igennem, og bom så kommer alle de skjulte nuancer i vinen frem. Send vinilteren med en god vin, og så har du den perfekte julegave til dine ansatte.

Pris: 379 Kr.

Vinturi vinilter kan købes her

3. Withings Activite Pop

Withings activite Pop

Sunde og velfungerende ansatte er nok de fleste virksomherdes våde drøm, men det kan være svært at danne overblik over alle ansatte. Heldigivis findes Withings uret, der både kan holde styr på en masse sunhedfaktore, og se smart ud samtidig. Med uret kan dine ansatte holde styr på alt fra søvnrytme til træningsmål, hvilket i sidste ende gavner virksomhedens omsætning og sociale miljø.

Pris: 1.199 Kr.

Whitings Activite pop kan købes her

4. Solowheel

Solowheel

Drømmer din virksomhed om at få det samme arbejdsmiljø som google? Så er solowheel perfekte for jer. Spred et par solowheel rundt i jeres forskellige afdelinger, og se hvordan smilet smitter, når solowheel bliver prøvet. Så slut den kedelige arbejdsatmosfære, og gør din viksomhed til et sjovere og bedre sted at være.

Pris: 14.979 Kr.

Solowheel kan købes her

5. Minipresso

Minipresso

Kaffe er ofte på de flestes lister over hvad, der skal til før at de kan arbejde optimalt, men det er ikke altid at der er tid nok. Derfor findes minipresso, der på mindre end et minut kan lave dig en kop kaffe. Det eneste den behøver er lidt varmt vand, kaffepulver og lidt håndkraft, og wupti så er der frisklavet kaffe.

Pris: 499 Kr.

Minipresso kan købes her

Har du svært ved at finde jule gaver? Klik her